PROPOSTA REDISSENY LOGOTIP JOVI

Hola a tothom.

Pel projecte de la PAC2. Redisseny de marques, he escollit el logotip de la marca JOVI, ja que degut a la meva professió de mestre estic amb contacte amb aquesta marca, i crec que tot i que és una marca mundialment coneguda, hi han d’altres com la Faber Castell o la Staedtler que disposen d’una imatge molt més actual i una imatge corporativa molt més acertada que no pas la Jovi.

Crec que el seu logotip està totalment desactualitzat i disposa de molta informació, el seu ajust tipológic pot ajudar a la marca posicionar-la davant de la resta de marques que existeixen al mercat.

En el següent pdf , us mostro una idea de com vull enfocar el redisseny del logotip.  Finalment he escollit un logotip pur, on només apareix el nom de la marca, on fusionant la mateixa tipografia amb l’estil del símbol (de la herradura), amb els quadrats grocs.

De moment és una idea inicial encara a treballar.
Seguim!