REDISSENY DE MARQUES – propostes

Hola Olga, adjunto el pdf amb propostes.

Salutacions


3 debate on “REDISSENY DE MARQUES – propostes”

 1. Hola,
  particularment l’opció que em sembla més iteressant per continuar amb la feina és la 4. Ara bé et recomano que la treballis sobre una retícula i revisis els paràmetres de qualitat de la marca.
  Visibilitat:
  Públic

  1. Hola Olga,

   Gràcies pel comentari. Aquestes eren 5 propostes d’esborranys. Jo estava entre la 3 i la 4, treballo la 4 desenvolupant retícula per ajustaments òptics, proporcions,…

   La proposta 4 és un logosimbol: el símbol forma part del logotip i no es separen. En revisar els paràmetres et refereixes els que jo he escrit per tenir en compte la proposta de redisseny o en algún concret de la lectura. El conflicte està en la reproductibilitat i els punts grocs de la ferradura, ja que la marca no tindrà una reducció màxima massa petita perquè aquests es perdrien.

   Segueixo treballant, ;D
   Visibilitat:
   Públic

 2. Hola,
  si, el problema el pots tenir amb els forats de la ferradura en les reduccions, tant pel tamany que ténen (sóm molt petits) com per que a més ténen el color groc. Hauries de definir una mida mínima de reproducció amb foradets i determnar si el logotip no es podrà reproduir a mides petites o tens una altra versió del logotip per mides petites.
  Visibilitat:
  Públic